Plads Nummer 4 På Liste I

Jacob van Dijk

“Tilvalg af det private tilbud, bør ikke ske på baggrund af et fravalg af det kommunale..”

Skolebestyrelsesformand, selvstændig og 7 børn

Jeg elsker at være med, hvor tingene sker. Jeg elsker at være med til, at få tingene til at ske. Det kræver en målrettet indsats, viljestyrke og virkelyst – evner jeg besidder og elsker at gøre brug af!

For 10 år siden kastede jeg mig ind i lokalpolitik, primært med fokus på den organisatoriske del. Nu er tiden kommet til selv at stå i front, og jeg er derfor at finde på plads nummer 4 på liste I, Liberal Alliance.

Jeg er født og opvokset i Svinninge, men har siden 2002 været bosiddende i Gislinge. Som efterhånden mange andre har jeg gennem de sidste 9 år tillagt mig en moderne livsførelse, baseret på “living together apart”, kombineret med delebørn og alt hvad der hører med. Sammen med min kæreste kan jeg mønstre 7 børn, heraf 3 egne, 3 pap og en enkelt nytilkommen fælles datter – alle i alderen o til 17 år.  

Erhvervsmæssigt har jeg gennem en længere årrække arbejdet med kvalitets- og arbejdsmiljø hos et par af landets største installationsvirksomheder. Trods en baggrund som Bygningsingeniør har jeg sideløbende drevet en mindre IT konsulentvirksomhed, der siden starten af 2014 har været min primære beskæftigelse. Med udgangspunkt i Gislinge servicerer jeg således primært erhvervskunder på det meste af Sjælland, med enkelte afstikkere til andre regioner i landet. 

Udover min sammenbragte familie, min virksomhed og politik er jeg glødende forkæmper for det private initativ. Det kommer sig til udtryk gennem mit engagement som formand for den lokale grundejerforening, bestyrelsesposter i lokale frivillige foreninger samt senest opgaven som formand for først Afdelingsrådet ved Gislinge Skole og efterfølgende formand for Skolebestyrelsen. 

Siden 2019 har jeg været i front for en stærk og lokalt forankret arbejdsgruppe, hvis formål har været en retablering af Gislinge Skole med alle klassetrin, lokal ledelse og egen bestyrelse. Selvom kampen i første omgang blev kæmpet for Gislinge, er det en kamp som har tjent alle lokalområder i Holbæk Kommune. Som de fleste vil vide, har ikke kun Gislinge, men mange andre byer i Holbæk Kommune, opnået at få deres lokale skole “tilbage”. Det er en sund udvikling, hvor det lokale engagement og de lokale kræfter, samles omkring skolen. Det skaber nærhed og tryghed. Man skulle næsten tro, at det var en udvikling der var vokset ud af det liberale tankegods. 

Telefon:

+45 23 30 83 03

Email:

jacob@dataspecialisten.dk