Generalforsamling 2016

Liberal Alliance Holbæk afholdte ordinær generalforsamling mandag d. 18. april 2016 på Holbæk Bibliotek.

Lokalformand Randi Hoffmann redegjorde for foreningens forhold og takkede af som formand efter flere års tro tjeneste. Randi er blevet valgt ind i bestyrelsen for Sjællands Storkreds og vil fremover beklæde næstformandsposten i denne. Hun slipper dog ikke Holbæk helt, da hun har indvilliget i at beholde kassererposten.

Randi Hoffmann udtaler at :

Jeg har i dag på generalforsamlingen i Liberal Alliance Holbæk trukket mig fra posten som lokalformand.

Jeg ønsker den nye lokalformand, Nico Hasselbalch Sparboom, tillykke med tillidsposten – rigtig god arbejdslyst! Jeg har stor tillid til, at Nico med sit kendskab til Holbæk, sit bredspektrede netværk, sit opbakkende bagland og sit hårdtarbejdende intellekt vil kunne føre Liberal Alliance Holbæk trygt videre gennem positiv udvikling og vækst.

Når jeg træder tilbage fra formandsposten, er det for fremadrettet at prioritere min nye tillidspost som næstformand i Liberal Alliance Sjællands Storkreds. Jeg glæder mig til disse nye, organisatoriske udfordringer.

Nico Sparboom Formand
Nico Sparboom er valgt til ny lokalformand for LA Holbæk

Nico Sparboom er blevet valgt til ny lokalformand og mange Holbækkere kender sikker Nico fra sin tid med radiostationen og som tidligere butiksindehaver i byen. Frederik Grünfeld udtaler:

“Tak til Randi Hoffmann for indsatsen de sidste mange år som bestyrelsesformand i LA Holbæk! Du har altid været velforberedt, haft et godt overblik og gode analytiske evner, som du har brugt til at lede foreningen på bedste vis.”

Der var genvalg til bestyrelsen, og de glæder sig til de kommende arrangementer.

Liberal fredagsbar – på en tirsdag

Liberal Alliance i Holbæk fik med 50 deltagere startet en ny og spændende debattradition (møde). Henrik Dahl holdt det første oplæg om bureaukrati – godt vs. dårligt.

“Hidtil har vi kun ment, at universet bestod af to ting: stof og anti-stof. Efter kravet om en rum-lovgivning, ved vi, at det består af tre ting: Stof, anti-stof – og bureaukrati.” 

Henrik Dahl,
mf. for Liberal Alliance, LiberalBar i Holbæk. 

Der blev nikket anerkendende, grint og klappet, da Henrik Dahl her til aften besøgte Bryghuset No.5 i forbindelse med lanceringen af Liberal Alliance Holbæks nyeste tiltag: Liberal Bar i Holbæk. De mange fremmødte skabte en munter og hyggelig stemning. Tusind tak for jeres deltagelse!

Randi Hoffmand, fmd. LA Holbæk.

Vi skal have flere stærke erhvervsfolk ind i dansk politik. I Holbæk har Liberal Alliance heldigvis to af slagsen i byrådet med lokal gennemslagskraft, smil på læben og hjertet på rette sted. Tak for talkshowet til Søren Stavnskær og Hans Christian Ahlefeldt-laurvig på vores første Liberal Bar. 

Helge Larsen, best medlem.

Henrik Dahl taler om bureaukrati. Godt vs dårligt.
Henrik Dahl taler om bureaukrati. Godt vs dårligt. Foto Hanne Vesti

Inden mødet begyndte, mødtes vi til spisning og smalltalk på Bryghuset No5.

50 fremmødte gav god debat og de kunne supplere med (alt for) mange eksempler på “Den Herskende Klasse”‘s levevej: bureaukratiet og det spild det afføder i det offentlige. 

Fredagsbar 02-02-16

Liberal Alliance Holbæk og Liberal Alliances Ungdom Holbæk byder velkommen til Liberal Bar med Henrik Dahl på Holbæks bedste bar, Bryghuset No5.

Henrik Dahl deltager ved Fredagsbaren
Henrik Dahl deltager ved Fredagsbaren

Bryghuset No5, brygger super lækre øl. Kom og hør Henrik Dahl mens du kan smage Bryghusets prisvindende dessert øl eller en af de andre lækre muligheder.

Arrangementer er fredag d. 2. februar 2016 og starter kl. 19.00.

N.b. spisning fra kl. 17.00 – Ring og bestil bord. Se menukortet her.

Vi glæder os til at se dig!